Uutiset

 

Kerhokokoontuminen kahdesti kuussa

Jäsenistön pyynnöstä jatkossa pidetään kerhoiltoja kahdesti kuukaudessa, kuukauden ensimmäisenä ja kolmantena torstaina alkaen kello 18.00. Ja osoite on: Kirkkotie 1, Iisalmi ( Kellbergin baarin takapiha)

Tervetuloa!
Hallitus/Esko


Vierailu Liperin Ylämyllylle Myllyn Vanhat Autot automuseoon

Lauantai-aamuna 23.9.2017 sään ollessa mitä mainioin läksimme Pohjolan Matkan bussilla Juhani Partasen toimiessa kuljettajanamme kohti Ylämyllyä tutustumaan ainakin pinta-alaltaan, lähes 5000 neliömetriä, Suomen suurimpaan yksityiseen automuseoon.
Museota tuli meille esittelemään museon perustaja Keijo Hirvonen. Museo on avattu kesäkuussa 1999, mutta kalustoa on kerätty ja entisöity jo 1970-luvun alusta lähtien.Museosta löytyy ajoneuvoja yli 350 kpl mopoista – kuorma-autoihin. Lisäksi maamoottoreita, keski-ja perämoottoreita ym. tekniikaan kalustoa. Myös kaikkea kodin tekniikkaa, käyttötavaroita ja mittava autojen pienoismallien kokoelma.
Isäntä kertoi meille kierroksellamme mielenkiintoista historiaa, miten mikin ajoneuvo oli museoon tullut. Näyttelyhalleja on kahdeksan ja kävimme vielä yhdessä hallissa, jossa oli iso halli autoja odottamassa museoon pääsyä. Museo on avoinna kesäisin ja muulloin tilauksesta. Museokäynnin jälkeen lounastimme Ylä-Myllyn Shellillä ja varmasti muille asiakkaille ei jäänyt puheistamme päätellen epäselväksi, mitä porukkaa olimme.
Kiitokset vielä Partasen Jussille ja koko poppoolle erittäin onnistuneesta päivästä.

Näitä kirjoitteli mukana ollut Reiska


Kerhokokoontumisen uusi paikka

Kerhokokoontumiset pidetään joka kuukauden ensimmäisenä torstai kello 18.00 alkaen uudessa osoitteessa: Kirkkotie 1, Iisalmi
(Kellbergin baarin takapihalta sisäänkäynti)

Tervetuloa!
———————————————————————————————

old_motorbike